Open dag opleiding zaterdag 11 jan, 2020

Op zaterdag 11 januari is er weer een open dag voor de twee jarige opleiding! Kom kijken en luisteren op de opleidingslocatie Drakenburg en ontmoet de docenten!

De open dag is van 13.30 tot maximaal 16.00 uur.

Laat ons even weten als je wilt komen, via contact of mail: info@ipt-opleiding.nl

locatie: Conferentiecentrum Drakenburg
Dr. Albert Schweitzerweg 1
3744 MG Baarn

Pychosomatische fysiotherapie, psychosomatische ergotherapie, psychosomatiek opleiding, SOLK, opbegrepen klachten, opleiding tot psychosomatisch fysio- en ergotherapeut, beroepsinhoudelijke opleiding, geaccrediteert KNGF, ADAP, keurmerk fysiotherapie, chronische pijn en stress, open dag, conferentiecentrum drakenburg, workshops SOLK en chronische klachten, praktijkgericht, positieve gezondheid, oplossingsgericht, persoonlijke ontwikkeling, therapeut, psychosomatisch werken, IPT, instituut psychosomatische therapie, NFP, contact, Chronische pijn, ACT, ontspanning, stressreductie, opleiding tot psychosomatisch fysiotherapeut, opleiding tot psychosomatisch ergotherapeut, opleiding bij onbegrepen klachten, coach bij onbegrepen klachten en chronische pijn, opleiding SOLK
Menu