laatste nieuws over opleidingsdagen 14-5-2020

Beste deelnemers  van de opleiding psychosomatische therapeut,

Ook IPT-opleiding volgt de adviezen van RIVM ( en overheid).  We zijn momenteel druk aan het kijken naar opties om het weekend van de groep 2018-2020 in juni doorgang te laten vinden binnen de ruimte die RIVM geeft. 

Met het recente nieuws over het Corona virus kunnen we wel met een groep tot 30 mensen lesgeven als daar ruimte beschikbaar voor zijn. We zijn druk in overleg met Drakenburg en op zoek eventueel andere opties. Mocht dit niet lukken zullen wij ook voor juni nog kijken naar een nieuwe datum om de blokken opnieuw in te kunnen plannen. De opleiding zal dan verlengd worden. Je krijgt hier zo snel mogelijk bericht over met de nieuwe data voor deze in te halen opleidingsdagen. We hopen hier uiterlijk eind volgende week meer over te kunnen zeggen.

We hopen jullie allemaal in zo snel mogelijk weer te zien in goede gezondheid.

Met vriendelijke groet,

Albert, Hugo, Aline en Anita

Menu